#nimasvardag – #16

Började dagen ute i Hagastaden. Jag gillar att vara här – häftigt projekt, härliga medarbetare och en logistisk utmaning för att nämna några saker. Men det finns en anledning till och det är Anders & Göran.

Båda arbetar som snickare och jag hade äran att arbeta med dom i mitt första projekt där jag var ute som arbetsledare. Starten var sådär, jag missade en och annan beställning och Göran följde aldrig tidplanen – det visade sig senare finnas förklarliga skäl till varför det blev som det blev och den förklaringen låg i att vi såg lite olika på vår kommunikation.

Vi lärde känna varandra med tiden och insåg att vi kunde göra något riktigt bra av vårt samarbete. Göran lärde mig mycket men det viktigaste är citatet: ”vi är på jobbet fler timmar än vi är hemma med våra familjer – man måste ha kul på jobbet”.

Anders lärde mig blicken. Han visste alltid vad som hände runtomkring på arbetsplatsen. Huset vi byggde var på 20 000kvm och varje morgon var Anders så pass insatt att han under morgonmötet kunde ställa rätt frågor för att få upp potentiella flaskhalsar på bordet så vi kunde lösa problemen tillsammans och i tid.

Även om jag tackar dom varje gång vi ses så är det för sällan.

(Bild tagen kl.06:31 & alla har gått ut för att börja jobba)