#nimasvardag – #55

NÄSTA KAPITEL!

Jag har sagt upp mig.

Jag drivs av ständiga förbättringar och att med faktabaserade underlag hitta rätt väg för att bli ledande. Att med en säkerställd nulägesbild hitta nya sätt för att med rejäla kliv marschera in i framtiden är ett genuint driv inom mig. En passion.

Tekniken och kompetensen runt omkring oss blir vassare för varje dag, och att i ett sådant läge välja att göra som vi alltid gjort är i mina ögon samma sak som att kasta bort fantastiska möjligheter.

Att utmana det okända är också anledningen till mitt beslut att lämna tryggheten hos min nuvarande arbetsgivare. Det har varit en fantastisk tid men jag ser fram emot att utmana mig själv för att se hur ett miljöombyte kan bidra till att ytterligare elda på mitt driv samt hitta nya tillämpningsområden för min kompetens.

Vad som händer i höst återstår att se. Till att börja med kommer jag att unna mig lite längre semester.