#nimasvardag – #63

Det blev en del studiosamtal under mitt sista halvår i rollen som Verksamhetsutvecklare. Vill man nå ut i en stor organisation är det bra att ha flera kanaler att välja mellan beroende på vad man vill förmedla. Den tekniska utrustningen fanns redan på plats, plattformen för att kunna distribuera klipp likaså och intressanta ämnen att prata om fanns i överflöd – så vi tänkte: varför inte?

Jag tror att de allra flesta medarbetare både vill prata om, samt lyssna på, intressanta ämnen och initiativ som pågår i branschen och inom organisationen. Och eftersom att jag tror att det är på det sättet så anser jag även att det då är min uppgift som Verksamhetsutvecklare att få det att hända.

Det var kul att vara med och förverkliga detta och det var även kul att spela in. Utmaningar (eller just i detta fall kanske jag ska kalla det barndomsdrömmar) är alltid roliga. Och när du dessutom får positiv och varm respons, då känns ekvationen fulländad.

Vi hade kul även de gånger det blev fel, men säg det studioprogram som inte har en rolig bloopers-samling.

Så, mina damer och herrar – låt mig presentera några av våra!