#nimasvardag – #79

Senast Tina Karrbom Gustavsson och jag satt i samma rum var när jag skulle presentera mitt examensarbete på KTH. Jag har många gånger varit nära att kontakta henne genom åren och när jag startade Hela kedjan så kände jag att det verkligen var dags.

Tina är till vardags forskare och lärare på KTH. Parallellt har hon flertalet pågående uppdrag i olika roller för bl.a. IQ Samhällsbyggnad, Stockholms byggnadsförening, Svenska projektakademien samt Centrum för management i byggsektorn.

Vi pratar om skillnad mellan forskning och innovation, jämställdhetsarbetet inom utbildningsprogrammet, nya roller i branschen, framtida trender och mycket mer.

Riktigt kul att prata samhällsbyggnad med Tina och tiden flög verkligen iväg. Förhoppnings var detta första gången av många som jag fick prata samhällsbyggnad med henne i podden.

Avsnittet ligger uppe på alla plattformar. Sök på ”Hela kedjan” eller använd länken nedan!