#nimasvardag – #95


Johnny Kellner har arbetat i byggbranschen sedan 70-talet. Han har i över 30 år varit pådrivande i byggbranschens kvalitets- och miljöfrågor samt bidragit till förändringar och ett mer hållbart samhällsbyggande.

2018 belönades han med priset ”Årets Excellence in Civil Engineering”.

Vi pratar bl.a. om hur branschens hållbarhetstänk har förändrats över tid, vilka delar i byggkedjan där vi har störst koldioxidutsläpp, om dagens insatser räcker till, hur man kan tänka om man vill få igenom en förändring, branschens färdplan för fossilfri konkurrenskraft och mycket mer.

Avsnittet hittar ni genom att klicka på någon av länkarna nedan:

Klicka här för Itunes Podcaster
Klicka här för Acast
Klicka här för Spotify

Vill ni ta del av filmklipp och kommande gäster? Besök poddens sidor på Instagram och Linkedin. Sidorna är öppna så ni behöver inte ha egna konton för att få access!