#nimasvardag – #101

Får ibland frågan varför jag startade en podd och vad som driver mig att fortsätta – här kommer tre drivkrafter:

1. Jag brinner för samhällsbyggnad. Det vi gör om dagarna påverkar ALLAS vardag.
Vägar, broar, spårtrafik, kontor, bostäder, kraftverk, tunnlar, m.m. Det är vi som ritar, bygger och förvaltar detta.

2. Jag lär mig av alla samtal. Jag lär mig av min research, jag lär mig under samtalet och jag lär mig efteråt när jag fortsätter läsa på & fundera kring ämnen/frågor/ny kunskap som kommit upp. En så kallad win-win-win.

3. Helt övertygad om att fler delar mitt intresse. Om jag då har möjlighet att ta del av mina gästers kunskap och diskutera intressanta frågeställningar – varför då inte dela med mig? Och fler kan vara med och påverka innehållet, jag listar ofta kommande gäster och ämnen – ta chansen, ställ dina frågor!

Teckenbegränsning gör att jag får återkomma med fler punkter i ett senare inlägg.

Men jag vill avsluta med att skriva att jag är tacksam.
TACKSAM för alla gäster som ställer upp.
TACKSAM för mitt schema som möjliggör att åka runt och träffas.

Att intervjua är nytt för mig men jag försöker lära mig och jag tar mer än gärna emot er feedback.

Sist men inte minst: nio omdömen är fler än noll och jag är TACKSAM för varenda en som tagit sig tiden!

Länk till podden: www.hela-kedjan.se