#nimasvardag – #182


Idag var det debut för mig i panelsamtalssammanhang när Business Arena bjöd in till samtal på temat ”Beror byggfelen på byggherren?”.
Riktigt kul att bli inbjudan och ett väldigt ”spännande” tema att prata om. Jag tänkte först skriva att det är ett ämne som jag verkligen brinner för men helt ärligt så brinner jag för det mesta inom samhällsbyggandet så jag vet inte riktigt vad det hade tillfört..
Men fel, brister och skador inom byggsektorn är något jag har sett från första parkett – och jag har även lagt både tid och energi på att följa kedjan, varför blev det såhär och vad hände sen? Det finns mycket att prata om…
Riktigt så mycket tid hade vi inte idag men riktigt kul att få vara med och stort tack till Business Arena för inbjudan! Hoppas vi ses snart igen!

Det var idag. Men redan igår släppte Hela kedjan årets sista avsnitt. Det blev totalt 37 ordinarie- och två specialavsnitt. Veckans samhällsbyggnad ligger för närvarande på 15 veckosvep och där hoppas jag hinna med ytterligare två innan vi tar jullov – så håll utkik! Gå in på valfri poddapp, sök upp ”Hela kedjan” och klicka i prenumerera så har ni automatisk bevakning.

Inför nästa år behöver jag hjälp med att fylla gästplatser så tagga in personer ni vill ska dyka upp i poddserien så ska jag se vad jag kan göra! Tack!