#nimasvardag – #213


Wow, Hela kedjan släppte avsnitt nummer 100 den här veckan. Det kändes väldigt avlägset den där regniga novemberdagen 2018 när det första avsnittet spelades in men nu är vi här. Det har varit en otroligt spännande resa och att beskriva den behöver fler tecken än vad Linkedin tillåter i ett inlägg men helt klart lärorik på väldigt många plan..
Jag hoppas få möjlighet att vid rätt tillfälle berätta mer om lärdomarna. Det finns väldigt många. Givetvis om sakfrågorna som har diskuterats och hur alla dessa delområden hänger ihop (likt länkar i en kedja) men även allt arbete ”bakom kulisserna” (det finns mycket att prata om).

Jag vill rikta ett speciellt tack till alla lyssnare och alla gäster!

Här är de som har gästat avsnitt 91-100:

91 – Märta Stenevi
92 – Serneke Ola
93 – Oisín Cantwell
94 – Stefan Attefall
95 – Max Brimberg
96 – Jimmy Bengtsson
97 – Tomas Kåberger
98 – Per Erik Eriksson
99 – Svante Axelsson
100 – Hans Wallenstam

Ni hittar alla avsnitt via alla poddappar samt Hela kedjans hemsida.

..och en sak till: den här resan är långt ifrån över!

(Bilden är från förra veckan då avsnitt 100 spelades in)