#nimasvardag – #219

Wow, vilken vecka det har varit. Samhällsbyggarna arrangerade Samhällsbyggnadsdagarna 2022 och förutom att vara på plats så hade jag nöjet att vara co-moderator tillsammans med Caroline Szyber! Ett bra program med riktigt intressanta presentationer och paneler, jag kommer helt klart försöka återknyta till några av dessa i kommande avsnitt av Hela kedjan!

Och apropå Hela kedjan så uppmärksammade Byggindustrin att milstolpen 100 avsnitt har passerats. Jag är inne på deras hemsida dagligen för att uppdatera mig om läget i branschen och jag blir väldigt glad över att de följer med i poddserien!

Nästa vecka gästas podden av Cecilia Hermansson och veckan efter av Ida Karlsson!

Före jul hoppas jag att få möjlighet att prata samhällsbyggnad med Roberto Maiorana, Malin Klintborg, Erik Stenberg, Anders Sjelvgren och Olof Johansson. Planering pågår! (och som vanligt kan ni hjälpa till genom att skicka era frågor till mig)