#nimasvardag – #222


Hade förmånen att få starta min vecka med en bättre förmiddag tillsammans med de här två! Förutom att prata minnen så blev det en hel del givande diskussioner om byggprojekt, förändringsledning och branschens klimatarbete! Intressanta och viktiga ämnen kombinerat med olika perspektiv.

Johnny Kellner och jag gör vad vi kan för att ha som rutin att ses med jämna mellanrum. Johnny är en person som jag skulle kunna prata med dagligen utan att få slut på saker att prata om. Jag är glad att jag insåg detta tidigt under min tid på Veidekke och att Johnny alltid tagit sig tiden att dela med sig av sina erfarenheter, lyssna på mina frågor & inspel samt på ett ödmjukt sätt resonera kring frågorna. Det har genom åren varit väldigt intressanta och lärorika samtal för min del.

Mathias Holmqvist är nog den person som jag haft mest kontakt med under de senaste åren. Han lär mig nya saker dagligen och finns alltid där när jag har frågor kopplat till de projekt jag driver som beställarombud. Han är också den person som varit tydligast mot mig när det gäller balansen mellan arbetstid och privattid. Det finns mycket kvar att lära och jag ser fram emot att samarbeta vidare!

Förresten, nu när ni ändå har läst ända hit: Hela kedjan har släppt några riktiga kanonavsnitt under den senaste tiden. Cecilia Hermansson och Ida Karlsson har gästat de två senaste och nästa vecka får ni höra från Roberto Maiorana! Sen tror jag att vi pausar någon vecka så att ni hinner lyssna ikapp, de här avsnittet är alldeles för bra för att missa!!

In och följ Hela kedjan så ni håller er uppdaterade om nya avsnitt och kommande gäster!