#nimasvardag – #228

And it’s a wrap!
Veckans avsnitt var årets sista! Det blev fem avsnitt under våren och 13 under hösten.
Det har varit ett annorlunda år för mig och när jag kollar i backspegeln är jag ändå glad över att det till slut blev 18 avsnitt. Det var ingen självklart i början av 2022..

Jag hoppas att ni som lyssnar på podden har uppskattat årets samtal. Jag har väldigt höga krav på mig själv både vad gäller innehåll och produktion. Givet den respons jag har fått under året så känner jag en extra stolthet eftersom jag gör allt arbete helt själv.

Identifiera intressanta personer/ämnen, bjuda in/övertyga till att ställa upp, göra research, spela in, producera avsnitt och sedan sprida.

Nu laddar vi för 2023! Hoppas Hela kedjan kan bjuda på en del överraskningar under årets som kommer!