#nimasvardag – #240


Wow! Tack till alla jag träffade för två grymma dagar på Business Arena i Stockholm! Extra tack till Jimmy B Lehtinen, Ilona Da Silva, Daniel Bergstrand, Sooki Annika Olsson plus team som möjliggjorde för mig att vara på plats och spela in avsnitt till Hela kedjan! Avsnitten släpps nu under kommande veckor och det var något speciellt med de här inspelningarna. Det kan ha varit inspelningsplatsen (mitt bland utställare, mingel och puls), det kan ha varit det kortare formatet med högre tempo eller de ämnen och frågor som vi hade på agendan. Förmodligen en kombo av alla tre. Jag hoppas att ni som lyssnar kommer märka av det genom hörlurarna.

Det kommer vara en händelserik höst och jag hoppas kunna berätta mer om det inom kort men en sak är säker: energin som jag har andats in under dessa två dagar har varit välbehövlig inför de kommande veckorna!

En annan sak som gav energi var alla positiva reaktioner på nyheten att jag fått äran att vara med i juryn för Årets bygge. Jag är supertaggad och hann nog svara JA innan Björn Rundström hade avslutat frågan.

Sju månader sedan senaste inlägget här. Jag hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa!