#nimasvardag – #247

Under de senaste åren har jag arbetat med en ny tjänst som jag är övertygad om kommer att förändra byggbranschen till det bättre. Jag skrev redan i februari här på Linkedin att jag arbetade med något maxat min engagemangsnivå och som jag verkligen tror på. Hur jag känner idag? Ännu starkare! Nu när vi är 2-3 veckor från att lansera så vill jag passa på att rikta ett tack till några personer:

Tack till Josef Guttenkunst som utan att tveka sa JA till, och möjliggjorde för, ett proof-of-concept. Ali Ranji som trots ny i rollen och säkert 150 punkter på agendan bjöd in sin ledningsgrupp till att lyssna och där vi haft peppande samtal även efter. Magnus Hjelmgren som är väl insatt i branschproblematiken och som gav oss chansen. Karl Sundholm som tog ett möte trots första dagen på semestern och som tipsat vidare. Lars-Ove Persson som lyssnat intresserat och förmedlat kontakt. Tommy Lenberg som ser nyttan och har öppnat dörrar. Carolina Lejon för att vi även fick utföra ett proof-of-concept inom förvaltning.
Sist men inte minst tack till Hayar Gohary för att du sa ”KÖR” den där dagen på cafet och gav mig Josefs kontaktuppgifter. Och vips så var cirkeln i det här inlägget sluten.

Vi är igång på riktigt sedan i somras och exakt vad det är vi arbetar med ber jag om att få återkomma till under senare delen av november. Nu är lansering nära!