#nimasvardag – #3

Jag gillar att skriva men jag måste erkänna att det är sjukt kul med rörlig bild som format. Jag läste någonstans att min smartphone är över 2000 gånger mer kraftfull än datorn som användes under månlandningen och vi kan idag bl.a. med några enkla knapptryck skapa riktigt bra filmproduktioner direkt i telefonen.

Så låt mig komma till saken:
Medarbetarinitiativ står bakom en väldigt stor del av utvecklingen på min arbetsplats. Vi gör väldigt mycket bra i det dagliga och det är jätteviktigt att kunna nå ut. Något som inte alltid är självklart. Eller?

Här berättar Emelie Andersson och Jonathan Andersson om sina certifieringsarbeten inom VDC. Ett klipp som fem minuter senare var tillgängligt för alla 200 medarbetare på min region.

Linda Brambeck styr kameran och jag ställer frågorna. En av frågorna var så genial att lampan ovanför mitt huvud började lysa.