#nimasvardag – #73

Ändå ganska skönt att du med hjälp av IKEA Home Planner kan rita upp hela din lägenhet i webbläsaren, lägga till både fast och lös inredning, se hur allt ser ut i 3D (eller 2D om du hellre vill det), ändra lite, kolla en gång till och sedan avslutningsvis trycka på en knapp för att få fram både produktlista och pris.
Eller om du hellre vill så kan du ladda upp allt på IKEAs server, åka till något av varuhusen och där få hjälp i dina val.

Enkelt.

För någon månad sedan kollade jag i säljmaterialet till en lägenhet på några miljoner (nypoduktion). Kan ju konstatera att jag då inte var i närheten av att ha lika många möjligheter till visualisering av hur lägenheten skulle se ut i 3D.

Service.

Apropå IKEA så har de förutom Home Planner verktyget även en app (IKEA Place) som med hjälp av AR-teknik hjälper dig placera ut deras produkter i ditt hem. På så sätt blir det förhoppningsvis enklare för dig att bestämma dig för om något passar eller inte.

Och av vad jag har hört så har de inte klagat på bolåneregler, Riksbanken, regeringen (har vi förresten någon?), utländsk konkurrens eller något annat. De har fokuserat på sig själva och sina produkter, och de har blivit (eller kanske bättre med ”fortsatt vara”) riktigt bra på det de gör!