#nimasvardag – #229


Telefonen plingar till och visar upp ett sex år gammalt minne. Direkt minns jag tillbaka till den där salen på Kungliga Tekniska högskolan (KTH). En lunchföreläsning om Veidekkes historia, hur det är att vara i en organisation som växer (mycket och snabbt) samt tio tips till alla studenter som vill göra bra ifrån sig. Än idag en av de bästa presentationer som jag har hållit i mitt liv (och då har jag ändå stått på scen väldigt många gånger).

Kanske var det övertygelsen och kunskapen om ämnena jag pratade om?
Kanske var det allt förberedelsearbete?
Kanske var det att Kristina Andreasson stod bredvid mig längst fram och att vi höll presentationen tillsammans?

Förmodligen alla tre.

Under de senaste åren har jag inte stått på scen lika ofta som tidigare år. Jag har tidvis dessutom saknat något som verkligen engagerar mig och som jag kan sprida ett budskap om på samma sätt som tidigare. Det finns givetvis många saker i byggbranschen som intresserar mig men det är enligt mig skillnad på intresse och engagemang.

Men det har förändrats nu. Sedan någon månad tillbaka är jag ute och träffar speciellt utvalda fastighetsbolag och byggentreprenörer för att berätta om något som jag har arbetat med under det senaste året. Med ett lyckat proof-of-concept i ryggen så är jag återigen tillbaka till att berätta om något jag kan, som jag tror på och som jag förberett mig väl inför.

Lösningen på ett väldigt stort problem.
En tjänst som kommer att förändra branschen!
Lansering under våren 2023!