#nimasvardag – #23

Yeees! Vi klarade återigen att ta oss igenom censurapparaten*. Idag är det sista tisdagen i månaden och regionens månadsbrev har precis publicerats.

Denna månad kan alla medarbetare bl.a. läsa om marknadsläget, summering från vår kick-off, regionens skyddskommitté, inflyttning i våra projekt, nästa steg i vårt miljöarbete, statsministerbesök och självklart några ord från vår regionchef. Nyckeltalen fokuserade helt på avfallshantering och jag måste erkänna att siffrorna var en väckarklocka för mig – mer om det en annan gång.

Vissa tycker kanske att ett månadsbrev inte är så sexigt – och jag kan ha viss förståelse för de tankarna men min uppfattning är att det beror helt och hållet på vad det finns för alternativ.

Av våra 200 medarbetare så arbetar endast 90 personer med datorer i det dagliga – accessen till intranätet är med andra ord begränsad. Att då kunna publicera att månadsbrev som kan uppdatera, väcka intresse samt skapa möjlighet till återkoppling bland våra medarbetare är i mina ögon något riktigt bra.

Om ett halvår när alla våra medarbetare har en smartphone (den testas just nu bland våra yrkesarbetare) kanske vi tänker annorlunda.

*OBS detta är ett skämt. För den som vill så har vi högt i tak hos min arbetsgivare.