#nimasvardag – #44

BACK IN THE STUDIO!

Idag gästade Hans Hellron studion och vi pratade strategiarbete, framgångsfaktorer för den interna bostadsaffären på Veidekke Sverige, nycklar till att förbättra produktiviteten inom byggbranschen och mycket mer.

Vi hade kunnat prata på hur länge som helst. Det är väldigt kul och intressant att samtala med Hasse och han har en väldigt ödmjuk approach.

För formatet vi har valt är det dock viktigt att klippen inte blir för långa. Om våra medarbetare är intresserade går det alltid att höra av sig till gästen för att höra mer, eller till mig som programledare för att önska ett annat format där vi kan gå mer på djupet.

En personlig åsikt jag har är att våra mest engagerade medarbetare även brukar vara våra bästa.
Och om jag kan öka på det engagemanget genom att förmedla spännande saker som händer inom företaget samt vart företaget är på väg – då är det även min uppgift att hitta på kreativa sätt att göra det på.

..och om vi ska vara ärliga så är det faktiskt rätt kul att stå i en studio.