#nimasvardag – #45

Idag fick vi besök av Glodon Company Limited, ett kinesiskt företag verksamma inom programutveckling för byggindustrin. De är i Sverige för att träffa olika discipliner verksamma inom byggkedjan och när det kom till entreprenörer hade de som önskemål att få träffa Veidekke Sverige.

Jag tycker det är kul att få presentera vad min arbetsgivare står för, vad jag själv gör om dagarna, hur jag ser på framtidens byggbransch och hur vi med små steg i det dagliga på rätt sätt kan kliva in i den.

Även om en av deras grundtankar med besöket förmodligen var att sälja in sig så är det oavsett utfall alltid kul att få höra inspel om hur det ser ut i andra delar av världen och vad utvecklingen går mot.

Min uppfattning är att vi ibland kollar lite för smalt inom byggbranschen. Vi jämför hellre med ett internt projekt för tio år sedan än med ett externt projekt som pågår just nu.

Här måste vi inom branschen blir bättre på att dela med oss. Både lokalt inom Sverige men även utanför landsgränserna!

DELA. SHARE. CUOTA. 分享. OSAKE. Доля.

Med under presentationen var även Emile Hamon – extra kul tycker jag, för när vi är inne på framtidens byggbransch och hur eventuella steg kan tas så är det få i branschen som är lika vassa!